Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Nume Membru: Stefan (Fane)

Motocicleta: Harley Davidson Electra Glide Ultra Limited 2014

Descriere:

Se spune ca toti bikerii impartasesc acelasi sentiment de apartenenta, aceleasi principii de loialitate, respect, etica si integritate, dincolo de cuvinte si valorificate prin fapte.

Dar timpurile se schimba si se pare ca sunt din ce in ce mai multi rideri pe strazi. De la cei mici care isi iau motociclete pe care nu stiu sa le conduca, dar ii vezi vara in pantaloni scurti pe motor, la cei carora le place drumul pana la munte in fiecare weekend cu gasca, desi este acelasi drum si merge cu aceiasi oameni, la cei care nu lipsesc de la nici o intrunire chiar daca “sunt toate la fel” si ii vezi ca mai sterg cate un fir de praf de pe motocicleta cand trec pe langa ea, la incepatorii carora le tresare inima cand ii saluta cineva in trafic si sunt in stare sa riste sa se dezechilibraze doar ca sa raspuna la salut, pana la cei mai hardcore care merg in orice conditii si pe orice fel de vreme si pentru care anul are apoximativ 9 luni … pentru ca in rest nu mai conteaza.

Fiecare intelege motociclismul in felul lui si traieste senzatia in felul lui si este perfect in regula atata timp cat toti cei pe 2 roti (mai subtiri, mai groase, cu spite sau fara … dupa buget, cu dungi verzi reflectorizante sau … cu roti ajutatoare) inteleg acele principii de etica si respect.

Ca membru al clubului si ca unul dintre sergenti am onoarea sa strabat drumuri nesfarsite alaturi de fratii mei si sa ne bucuram impreuna de aceasta pasiune care ne leaga dincolo de stresul si probleme cotidiene.

Ca motociclist de ani multi in lumea asta mare am realizat ca viata se intampla atunci cand o facem noi se se intample … azi, ACUM! Cum sa faci asta? Pune mainile pe ghidon si iesi la o plimbare! Esti suparat sau ai indoieli? Hai la o plimbare! Chiar daca vrei sa iesi in tricou hawaiian si sandale … iesi! Dar daca intentionezi sa arati ridicol…nu te purta ridicol! Nu este suficient sa cumperi o motocicleta pentru a fi biker. A fi biker este un stil mandru de viata intretinut cu onoare si pasiune pentru drumurile lungi!

Galerie:

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)