Preloader
Preloader

Reguli privind participarea si buna desfasurare a marsului

Astazi am avut si ultima discutie cu autoritatile, iar vestile sunt unele bune si unele proaste.

Avem toate aprobarile necesare pentru manifestatie precum si 3 echipaje de politie care ne vor insoti pe parcursul deplasarii, preventiv, fara a interveni in desfasurarea activitatii, ceea ce inseamna un plus pentru noi caci o sa putem demonstra ca stim ce inseamna respectul in trafic si cum sa ne comportam.

In alta ordine de idei traseul a fost un pic modificat datorita prezentei in acel week-end a unui numar insemnat de politicieni care se vor perinda pe la Casa Poporului, deci va trebui sa ocolim zona respectiva. Dupa lungi dezbateri am cazut la intelegere ca noi sa ne mentinem locul de adunare FANTANA MIORITA (GARA BANEASA) si ne vom deplasa pe traseul : Fantana Miorita – Piata Presei Libere – Arcul de Triumf – pe sos. Kiseleff – Piata Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Sos. Stefan cel Mare – sos. Mihai Bravu – Piata Muncii – Bd. Decebal – Piata Alba Iulia. Aici va fi si finalul traseului in parcarea din jurul rondului.

Ca si reguli de participare :
-intre orele 11:00- 12:00 toti participantii trebuie sa fie prezenti la locul de intalnire
-la ora 12:15 ne vom pune in miscare pe traseul stabulit, incolonati pe banda 1
-viteza medie de deplasare va fi de 40km/h
-deplasarea se va face doar pe banda 1
-fara teribilisme, dat pe o roata, agresivitate fata de soferi sau alti participanti, toate divergentele pe care le aveti le lasati acasa. Vrem sa ne facem auziti, lumea sa stie ca existam si sa fie atenti la noi nu sa creem panica.
-pe intreg traseul in afara coloanei pe partea stanga (banda 2) se vor afla mai multi motociclisti responsabili cu siguranta particiantilor care vor avea grija sa fie evitate evenimentele nedorite.
-obligatia participantilor este sa opreasca si sa se puna in miscare la semnalul motociclistilor responsabili cu siguranta, precum si sa respecte celelalte indicatii date, ceilalti participanti sunt rugati sa ramana in coloana.
-odata pusi in miscare motocicleta din spate nu o va depasi pe cea din fata. Distanta intre motociclete trebuie sa fie una care sa ofere siguranta iar pozitionarea pe banda se va face in zig-zag.
-ne vom opri la semafoare, deplasarea se va face doar pe culoarea verde a semaforului.
-pe traseu vom avea ca puncte de regrupare parcarea de la jumatatea bulevardului Kiseleff, apoi dupa Piata Victoriei, pe Bd-ul Iancu de Hunedoara, intre Iulia Hasdeu si Piata Iancului, Piata Muncii si in cele din urma Piata Alba Iulia, unde practic se incheie traseul.
-este interzis comportamentul antisocial, scandarea diverselor lozinci care nu au legatura cu aceasta activitate, adresarea de injurii sau ofense pietonilor sau altor participanti la trafic.
-pe tricouri sau veste se va afla doar sigla si sloganul evenimentului, fara alte nume sau firme/scoli moto, nu este o campanie publicitara deci aceste lucrurinu au ce cauta la acest eveniment
-toti participantii sunt rugati sa isi ia masuri de siguranta privind combustibilul si starea de functionare a motocicletei.
-dupa incheierea marsului defluirea se va face individual, fiecare cu ce treaba mai are.
-cei care doresc sa ne incolonam si sa plecam spre vama-veche sunt rugati sa ramana in parcarea din Piata Alba Iulia pana se pun in miscare cei care au alte planuri ca apoi sa ne putem incolona si sa ne indreptam spre iesirea din Bucuresti.
-cei care doresc sa ramana la un suc/o cafea se pot regrupa in parcarea de la jumatatea bd. Unirii sau pot asalta terasele din zona Alba Iulia.

Atat la locul de pornire cat si pe parcursul traseului vom fi insotiti de echipe de filmare din partea mass-media (Antena 3, Realitatea TV, Digi News, Kanal D, PRO TV) precum si reporteri din partea presei scrise.

Speram sa nu avem incidente si evenimente nedorite, mizam pe un comportament civilizat si un spirit de echipa din partea participantilor.

Harta Traseului :

Related posts

9 thoughts on “Reguli privind participarea si buna desfasurare a marsului

 1. Cosmin
  23/04/2012 at 6:37 pm - Reply

  O sa fie un eveniment frumos si sper fara evenimente neplacute.
  Ne vedem pe 28 🙂

 2. Dani
  23/04/2012 at 8:07 pm - Reply

  Felicitari pentru organizarea acestui mars! De ce nu se poate merge prin centru? si de unde iau si eu poza pentru tricou?

 3. Cosmin
  23/04/2012 at 8:31 pm - Reply

  cica sunt multi cretini d-astia parlamentari care merg pe acolo iar poza poti sa o iei de la fb de la event http://www.facebook.com/events/273160862770396/ o gasesti prin primele posturi

 4. Alex
  23/04/2012 at 8:33 pm - Reply

  Din discutia pe care am avut-o astazi cu autoritatile am aflat ca in centru mai este deja inregistrat un alt eveniment cu care nu putem sa ne intersectam. Am modificat traseul dar asta nu ar trebui sa fie o problema majora, presa va fi cu noi 🙂

 5. Alex
  23/04/2012 at 10:34 pm - Reply

  Ca sa nu stai sa cauti prin posturile de pe facebook, gasesti aici fisierele pentru flyere si tricouri: http://www.blackhelmets.ro/2012/04/12/flyere-si-tricouri-pentru-marsul-din-28-aprilie/

 6. Clau
  25/04/2012 at 5:28 pm - Reply

  Salut. Se pleaca sigur la mare dupa mars? adica sunt cateva persoane sigure ca merg? nu de alta dar as vrea sa plc spre vama, si fiind primul meu drum lung, nu vreau sa ma trezesc singura.

  Mersi. 🙂

 7. Alex
  25/04/2012 at 5:40 pm - Reply

  Inca nu am stabilit nimic exact fiindca avem probleme la munca si nu stim exact ce timp liber o sa avem de duminica incolo. Stabilim maine ce se va intampla dupa mars.

 8. Clau
  25/04/2012 at 6:16 pm - Reply

  ok. daca se poate sa ma anunti 🙂

  mersi

 9. Alex
  25/04/2012 at 6:35 pm - Reply

  o sa scriu aici de indata ce stabilim ceva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top