Preloader
Preloader

Prin Bucuresti, pe ploaie

Inca de dimineata a inceput sa toarne ploaia pe care o anuntasera la Meteo cu cod galben. Ploaie de-aia puternica, fara nici un pic de intentie de a se opri curand.

In casa nu aveam stare sa stau. Cebe dormea in ploaie, mai curat decat ultima oara cand l-am dus la spalatorie. Florin era si el plictisit de vreme asa ca o iesire cu motoarele prin oras, pe ploaie, a fost cea mai buna idee.

In plus am vrut sa vedem daca ploua la fel prin tot Bucurestiul si daca peste tot ploaia este la fel de uda. Asa ca am dat o tura prin Baicului, Piata Victoriei, Casa Poporului, Eroilor si ne-am intors in Unirii unde ne-am oprit la un suc la OMV.

Piata Victoriei… doar noi suntem cu motoarele
In Piata Constitutiei

Pe Facebook incepusera deja comentariile la poza pe care o incarcasem cu telefonul. Catalin (care vroia de catva timp sa testeze cum e sa te dai cu motorul pe ploaie) a zis ca iese si el cu noi la plimbare prin oras.

Zis si facut, ne-am intalnit la Piata Victoriei dar din pacate ploaia a stat. Gecile si pantalonii de piele ni se udasera complet iar bocancii erau plini de apa. Era ciudat sa ai echipamentul ud si sa nu ploua… Motoarele aveau insa chef de alergat, abia puteam sa le tinem pe loc, asa ca am pornit din nou prin oras.

Busa cat pe ce sa plece la plimbare fara Florin!
Motoarele la sfat 🙂
Gata de plecare

Am mai dat o tura pe la Muncii – Piata Alba Iulia si ne-am intors in Victoriei dupa care am incheiat plimbarea de astazi. Fara ploaie nu e nici un pic de distractie 🙁 dar… sa speram ca se tin astia de la meteo de cuvant si vom avea furtuna, adica vreme de dat cu motoarele, maine sau poimaine 🙂

Related posts

One thought on “Prin Bucuresti, pe ploaie

  1. Alex
    19/05/2012 at 10:47 pm - Reply

    In scurt timp va fi gata si video-ul cu ce am filmat astazi cat timp ne-am plimbat prin oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top