Preloader
Preloader

Prima pe 2011

Duminica, plictisit de Bucuresti si obosit dupa o noapte de chef, in jurul orei 15:00 imi suna telefonul. 🙂 Erau ”nebunii mei”… si aud o voce entuziasmata care imi spune surt : ” Iesim sa ne dam, nu mai pot sa ma abtin, vreau sa ies cu mobra din Bucuresti, mergem? ” era Alex. Pauza 2 secunde dupa care raspund hotarat “DA”.

Pana aici nimic iesit din comun.Dupa ce am inchis telefonul am analizat un pic situatia si… eram lefter…rezervorul de la busa cu becul de avertizare aprins iar sageata din bord indica ” Empty”… PANICA GENERALA… salariul intra abia luni pe card… m-am apucat sa caut in toata casa si…. si…. am luat tot maruntul pe care il stransesem pe post de bani de paine, in total 100 lei in maruntis de 50 si 10 bani.

Cand au ajuns motociclistii satanisti la mine am plecat sa fac plinul…cred ca m-au injurat un pic cei de la casa din benzinarie, i-am pus la treaba cu numaratul banilor…in fine…detalii irelevante…. ne-am urcat pe mobre si am pornit spre…. eram fara destinatie.

Pe drum am mai intalnit un grup de 3 bikeri care si ei alergau pe sosele ca orice satanist veritabil.

Am apucat drumul spre est, indreptandu-ne spre Constanta, dar pe drumul vechi, nu pe autostrada, vroiam sa simtim fiecare metru facut in afara Bucurestiului, era prima iesire din oras pe anul asta, vroiam sa simtim ca ne relaxam nu sa gonim nebuneste 5 minute dupa care sa ne dam seama ca s-a terminat “Super Autostrada Soarelui”.

[dcs_ngg gid=3]

Nu pot sa fac o precizare asupra distantei parcurse, sa zicem ca am fost absorbit de peisajul de ”seara de primavara” si de caldura…care venea de la motorul Busei incat am omis sa ma uit in bord sau pe bornele kilometrice insa ce pot spune e ca a fost extrem de placuta minicalatoria.

Abia astept sa se decida si baietii astia de la meteo in privinta temperaturilor sa putem planifica un drum mai lung care sa se lase cu un foc de tabara si un somn in cort, dupa un ” consum responsabil de bauturi alcoolice”

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESÄ‚

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top