Preloader
Preloader

Prima din 2014

Asa cum am anuntat si in Calendarul evenimentelor, am inceput anul cu dreptul. Luna ianuarie desi la inceput parea blanda si ne-a dat sperante de sezon se pare ca brusc s-a schimbat situatia si acum nu ne ramane decat sa privim pe geam cum incepe sa se topeasca zapada….dar…. fiindca nu putem sa stam in casa am decis sa ne intalnim si sa sorbim din licoarea lui Bachus in asteptarea primaverii si a „coltului ierbii” ca sa putem scoate caii din garaj.

Deja fiecare vorba de sosea si primavara ne scoate din minti. In fine hai ca sa nu mai schimbam subiectul, asa cum ne stiti, alegem un local si il inchidem….il inchidem circulatie publiclui si il tinem doar pentru noi si ai nostrii, prieteni, rude si dusmani, legam barmanul sa ca nu fuga si ne punem pe treaba.

Muzica rock, atmosfera si prietenii care ne inconjoara ne fac sa uitam de frigul si zapada de afara iar timpul parca trece mult mai repede. Inca un pic, ….Inca un pic si va veni vara.

Pana una alta va las sa va amuzati de noi, si mai ales noi sa ne amuzam de cum am iesit in poze si …. oare e cineva care sa isi aduca aminte tot…?

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top