Preloader
Preloader

Marsul motociclistilor – 28 Aprilie 2012

Sambata 28 aprilie 2012 a avut loc marsul motociclistilor din Bucuresti, eveniment care a avut ca scop comemorarea prietenilor motociclisti care si-au pierdut viata in accidente rutiere precum si tragerea unui semnal de alarma legat de numarul mare de accidente rutiere in care au fost implicati motociclistii.

Statisticile arata ca o mare parte din aceste accidente s-au produs din vina soferilor care nu s-au asigurat la efectuarea manevrelor sau nu au acordat prioritate atunci cand era cazul.

Marsul organizat de Alex BlackHelmets si Florin BlackHelmets a promovat siguranta rutiera si respectul reciproc in trafic, atragand atentia asupra riscurilor la care sunt supusi motociclistii.

La ora 12:00, la Arcul de Triumf si la Piata Victoriei mai multi motociclisti au impartit soferilor flyerele campaniei. Cateva minute mai tarziu, cei peste 200 de motociclisti veniti la Fantana Miorita au plecat in coloana spre Piata Alba Iulia, traversand Bucurestiul pe la Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Stefan cel Mare si Piata Muncii.

 

Posturile de televiziune au transmis in direct evenimentul si au prezentat in jurnalele de stiri manifestatia noastra.


Multumim motociclistilor din Bucuresti si celor din tara care au venit special pentru a participa la aceasta manifestatie. Cu acest mars am reusit impreuna sa transmitem mesajul nostru pentru cei din trafic: Atentie, soferi! MOTOCICLISTII exista in trafic!

Related posts

4 thoughts on “Marsul motociclistilor – 28 Aprilie 2012

 1. btibia
  30/04/2012 at 7:49 pm - Reply

  RESPECT!

 2. GSX
  01/05/2012 at 10:28 am - Reply

  Am venit din Brasov in Bucuresti special pentru marsul acesta desi nu cunosteam pe nimeni si nu imi plac in mod special adunarile in care ne punem la ambitie cu conservarii.

  Cand am ajuns eram doar cativa cred ca sub 25 pe la ora 11.30 dupa care au inceput sa apara din ce in ce mai multi. De la inceput a fost politia prezenta si am vazut si o masina de jandarmi care a stat pe langa noi pana la finalul marsului.

  Cand au venit televiziunile sa filmeze au aparut si doi motociclisticare au inceput sa se dea in spectacol cu burnout si turatii de motoare. Am zis ca gata s-a stricat treaba dar organizatorii au discutat ceva cu ei si i-am vazut plecand imediat.

  Organizarea a fost perfecta… de cand am ajuns am fost primit de organizatorii Alex si Costin parca s-a prezentat ca nu avea nume pe tricou… m-am simtit ca intre prieteni chiar daca nu cunosteam pe nimeni de acolo… nu a fost nimeni cu figuri sau fite.

  Am pornit de la Miorita, s-a mers in coloana dispusi in zigzag si a fost o surpriza placuta ca toti motociclistii care au fost la mars au impus respect privitorilor prin atitudine si prin modul in care s-a defilat prin oras. Organizatorii ne-au spus ca vom opri la semafoare dar in 90% din cazuri politia a blocat circulatia si ne-a lasat sa trecem. Tot drumul am fost filmati de televiziuni si am avut politie pe langa coloana.

  In timpul marsului m-am uitat la lumea de pe trotuare si nu am vazut nici o reactie negativa. Ne-au salutat, foarte multi faceau poze cu telefoanele mobile, zambeau, erau placut impresionati.

  Adunate toate astea… a fost un eveniment perfect organizat si la care am participat cu placere. Mult respect si multumiri pentru organizatori…

 3. Alex
  03/05/2012 at 1:22 pm - Reply
 4. Valentin
  04/05/2012 at 12:07 am - Reply

  Felicitarile mele pentru acest marsi ar fi bine ca si in aceasta tara sa inteleaga ca motociclisti nu sunt nebuni cum ii considera multi cei care nu inteleg ca poate si copiii lor vor avea si ei aceasta pasiune sa inteleaga ca pot avea respect fata de motociclisti sa nu ii mai ignore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top