Preloader
Preloader

Mars Moto Blackhelmets a VI-a editie

Astazi a avut loc cea de a -VI-a editie a Marsului Moto Blackhelmets in Bucuresti.

In jur de ora 14:00 au inceput sa soseasca participantii, in numar foarte mare, lucru care nu a facut decat sa ne bucure.

3_1

Dupa ce am schimbat impresii si pareri, pe la 14:50 am pus la punct detaliile privind mersul pe perioada marsului , dupa ce ne-am echipat, am pornit motoarele si am pornit in traversarea Bucurestiului.

1_1

 

2_1

Pentru ca am fost foarte multi a fost nevoie sa facem trei opriri de 30secunde -1 minut ca sa reuseasca intreaga coloana sa fie cat mai grupata si sa traversezie intersectiile cu bulevardele mari. Din ce am vazut si ne-au confirmat si cei de la politie , cand deschizatorii de coloana se aflau la jumatatea bulevardului Calea Victoria, inchizatorii de coloana se aflau inca in intersectia de la Piata Victoriei.

Am fost multi, foarte multi, aproximativ 650 de motoare si asta doar  cu ajutorul vostru, al motociclistilor, participanti la trafic ocazional sau in fiecare zi.

 

4_1

 

5_1

Va multumim pentru participare, pentru faptul ca impreuna am reusit sa ne comportam exemplam, macar pentru 30 de minute, in trafic, sa mentinem cat mai ordonata si organizata o coloana.

Speram cu fiecare editie sa se reduca considerabil numarul accidentelor rutiere.

Pozele si filmuletele realizate cu ocazia marsului le vom posta cu link pentru download in zilele urmatoare, intai sa le descarcam si urcam pe un site de transfer.

Inca o data va multumim de participare, speram ca v-a placut (pentru in viitor promitem ceva special ), si va asteptam in data de 16-18.Mai.2014 la Intrunirea Moto Blackhelmets editia aII-a

Related posts

One thought on “Mars Moto Blackhelmets a VI-a editie

  1. claudiu madalin
    26/04/2014 at 9:50 pm - Reply

    Multumesc si eu! A fost super astazi , si vremea si organizarea! Multumesc si astept pozele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top