Preloader
Preloader

Inceput de primavara

IMG 6103

O zi cu soare, vremea perfecta pentru a porni la drum. Te urci pe motor si pleci incetisor pana iesi de pe stradute, apoi tragi de gaz si nici nu iti dai seama cand se ridica pe o roata. Alegi cea mai apropiata iesire din oras si pornesti pe sosea, fara o destinatie anume. Simti din nou curgand prin vene acea placere nebuna pe care te asteptai ca perioada de hibernare sa o stearga dar… nici o sansa, este acolo, mai puternica decat oricand.

IMG 6083

Am plecat pe doua roti spre sud, ca o repetitie a unei viitoare excursii cand vom cobora pe continent spre inima civilizatiei antice. Dar ne oprim inainte de granita si ne intoarcem mergand paralel cu ea. Nu acum… mai e putin pana la start.

IMG 6072

Opresti, te dai jos de pe motor si zambesti fara sa vrei ca o reactie normala la sentimentul de fericire care te cuprinde. Lucru de inteles, mai ales ca anul acesta vor urma multe calatorii la care visam de ceva timp.

IMG 6084

Iar ploaia care ne-a prins pe drum nu a facut decat sa confirme faptul ca ne place sa pilotam pe orice fel de vreme.

IMG 6087

Mai sunt doar cateva saptamani de frig si zapada care ne vor intarzia putin programul, dar nu-i problema. Avem timp sa ne facem toate planurile in detaliu, pentru fiecare excursie ce va urma.

IMG 6102

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top