Preloader
Preloader

Inca un Decembrie pe doua roti, prin Bucuresti – VIDEO

Inca nu s-a pus zapada pe jos asa ca sunt calare pe cebe, prin oras. Mi s-a parut demential ca in timp ce ma dadeam cu motorul sa vad ca incepe sa ninga… nu a tinut mult, doar vreo jumatate de ora, exact cat mi-a luat sa ajung la destinatie. Cunosteam sentimentul ca bulevardele s-au transformat in patinoar inca de anul trecut cand pe o vreme asemanatoare ieseam pe 1 decembrie la plimbare cu motoarele prin oras.

Azi-noapte, pe stradutele mai putin circulate incepuse sa isi faca aparitia poleiul. In afara de faptul ca aderenta incepe sa aiba o valoare negativa, respiratia iti ingheata pe viziera iar atunci cand o ridici simti mazarichea cum te loveste pe fata. Ce-i drept, senzatii tari si adrenalina la greu, dar Cebe s-a descurcat fara nici o problema si m-a adus acasa un pic inghetat, dar fericit ca totul a fost ok.

Unele cadre din filmare sunt cetoase, in mers s-a udat lentila camerei si apa a inghetat pe ea. Nu mi-am dat seama de treaba asta decat cand am dat casca jos si am incercat sa sterg obiectivul de apa.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top