Preloader
Preloader

Gratar de Septembrie

Ne-am trezit de dimineata, dimineata pentru o zi de sambata, adica la ora 9 si am inceput pregatirile finale, era ziua de gratar pe care personal o asteptam de ceva vreme… si cu inima stransa pentru ca pe cer se aratau cativa nori,…(defapt era innorat bine, si ce nori de ploaie)…, am asezat bagajul pe motor si ma pregateam de plecare. La ora 11:00 trebuia sa ne intalnim la Piata Alba Iulia ca sa strangem banii de mancare si apoi la 12:00 sa plecam la drum. Aici eram deja asteptati de 4 prieteni si urma sa ne adunam ci ceilalti, 12 la numar in total ca sa plecam spre Giurgiu.

Ora 12:00, ne punem casca pe cap, manusile in maini si pornim spre iesirea din Bucuresti. Desi era innorat , afara era o caldura placuta.

Am ajuns repede in Giurgiu de unde am facut cumparaturile, mici, carnaciori, pui si ceafa de purcelus, bere, vin si vodka, le-am pus in Tico si apoi am plecat spre locul de campare, pe malul Dunarii in apropiere de localitatea Gostinu.

Aici…tot nori pe cer dar Dunarea era calda si parca ne indemna la o ultima baie in aer liber pentru 2012.

Am inceput sa facem gratarul ca sa luam un pranz intarziat si dupa ce am mancat bine ne-am dat la berea si vinul care ne faceau cu ochiul de cand am organizat excursia.

Am escaladat copacii si am agitat apa Dunarii pana spre lasarea serii cand urma sa ne apucam de preparat masa de seara.

In intervalul 15:00 -17:00 au mai venit inca 3 motoare cu 3 calareti rataciti care, incantati ca au putut sa scape de la munca si sa ne onoreze cu prezenta au inceput sa ne spuna povesti la un pahar de bere. (cam mici paharele ce e drept).

Pe ape s-au perindat toata ziua vapoare si salupe care ne salutau si admirau voia-buna de care dadeam dovada…lucru pe care l-au apreciat si cei de la politia de frontiera care ne-au intrebat politicos “daca in afara de agrement mai avem si alte ocupatii”

Pe la 21:00 era gata si masa de seara si cum veselia era in toi am mai facut o baie si apoi lasam flacarile focului de tabara sa ne usuce hainele.

  

Pe la 3 dimineata am tras pe dreapta in corturi ca ….bausem tot ce se putea bea si aveam cu noi.

Dimineata a venit neasteptat de repede…somnul a fost lin si odihnitor, caldut afara, vreme perfecta.

  

Pe la 9 a inceput usor sa picure pentru ca pe la 12 cand am strans tabara sa ploua usor, marunt de toamna. Am plecat acasa privind in spate si regretand ca au fost numai 2 zile si o noapte.

Related posts

3 thoughts on “Gratar de Septembrie

 1. Tudor Matei
  20/09/2012 at 7:23 am - Reply

  Auzisem undeva…"Poetry in Motion" cam asa si aici :D.Superb!

 2. Chopper Nichy
  25/09/2012 at 8:11 pm - Reply

  Primiti si choppere prin grup? Ca am vazut numai sport :))

 3. Florin BlackHelmets Moraru
  26/09/2012 at 2:55 pm - Reply

  avem si chopper in grup, chiar membru in Blackhelmets. deci nu iti fa griji si iesi la plimbare cu noi daca vrei. nu motorul face diferenta ci caracterul omului. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top