Preloader
Preloader

End of Season pe 2 roti

A venit si ziua cea mare, sambata. Dimineata se anunta racoroasa si parca se vedea si un pic de ceata dar asta nu ne opreste sa facem o ultima plimbare pentru 2012 asa cum trebuie. Prin urmare pornim catre rondul de la Alba Iulia. Aici, desi aveam programata o cafea inainte de plecare nu putem sa o bem ca nu avem de unde, localurile sunt inchise asa ca asteptam cu nerabdare 09:30 ca sa ne punem in miscare. Usor usor sosesc participantii cate unul sau cate doi si surprinzator sosesc si 2 masini, sustinatori ai motociclistilor.

Radem glumim pana in jur de 09:45 cand ne pornim calutii si pornim spre Giurgiu. Mai facem un ocol scurt in Bucuresti si la iesire din Jilava tragem pe dreapta, se pare ca aveam o mica problema: una din motociclete refuza sa mai vina, ramasese undeva in zona Ghe. Sincai si nu pornea cu nici un chip. Ne-am intors 2 membri dupa fratele nostru si am incercat sa-l pornim dar nu am reusit asa ca l-am luat pasager pana la locul de popas din Jilava unde l-am urcat in masina si ne-am continuat drumul.

  

  

  

Am ajuns si in Giurgiu. Pauza de cafea in benzinarie. Aici soseste si Prietenul nostru din Prahova, aventurier nelipsit din calatoriile noastre. Facem o mica retrospectiva a drumului Bucuresti -Giurgiu si apoi pornim spre Veliko-Tarnavo.

  

Am trecut fara probleme granita, si fara controale, am schimbat cativa lei in leva si am cam pierdut la cursul de schimb valutar dar nici asta nu ne impiedica sa ducem la final calatoria. Km ii parcurgeam cu rapiditate si cu mici opriri de regrupare, sa asteptam si participantii din masini iar in jur de ora 14:00 am ajuns la destinatie. Am intrat in oras si ne-am parcat pe o straduta din centrul vechi al orasului. Aici a inceput cea mai grea parte a excursiei.. Unde ne asezam la masa caci nu aveau bulgarii suficiente locuri la o singura masa pentru noi, am cautat si am asteptat pana am reusit in cele din urma sa ne asezam, dar nu in efectiv complet ci usor dezbinati, impartiti la 3 mese, eram totusi 21 de persoane. Pacat ca cei trei insotitori pe care i-am avut din Bucuresti s-au oprit la Ruse, nu stiu ce au pierdut.

  

Odata asezati la mese, am comandat si …am asteptat, mancarea se prepara destul de greu si era adusa pe rand, asa ca am ras si poftit unul la altul pana au sosit toate portiile si am mancat. Se facuse ora 15:45. am iesit din local si am dat o plimbare scurta pe stradutele orasului pentru ca la 17:00 sa ne intoarcem la motoare caci trebuia sa mai ajungem si acasa.

  

  

  

Drumul de intoarcere a fost un pic mai dificil, se lasase noaptea, si ce noapte neagra… iar temperaturile scazusera considerabil. Am mai facut o oprire pe drum la o benzinarie din Bulgaria si apoi in Giurgiu unde am stat pana ne-am dezmortit degetele de la maini. Pe la 19:30 am intrat in Bucuresti. Aici am spart gasca si am hotarat ca sa ne vedem la 21:30 la petrecerea de End of season Chapper Academy. Zis si facut. Seara pana dimineata muzica buna si cateva beri ne-au facut sa uitam frigul din timpul zilei.

Per total a fost o excursie dementiala, cu aventuri si momente memorabile…. iar daca vremea se mentine asa… cred ca mai e loc pentru inca una.

Related posts

2 thoughts on “End of Season pe 2 roti

  1. Ionutz
    28/11/2012 at 2:05 pm - Reply

    Salutare.. Pentru sezonul urmator as avea si eu rugamitea daca puteti sa ma ajutati cand se mai fac iesiri cum pot afla si eu .. sunt motociclist de 1 an de zile si vreau sa ma alatur ..:) multumesc.

  2. Florin
    28/11/2012 at 6:18 pm - Reply

    cu mare placere in prima saptamana din ianuarie o sa publicam excursiile mari pentru 2013, iar celelalte le vom publica cu 2-3 saptamani inainte asa ca esti la un click distanta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top