Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Nume Membru: Eduard Pintilie (Edd)

Motocicleta:

Descriere:

Mi se spune Edi, Edd, Eduard, ba! si aici las loc de etc.

Genul de om pasionat si perfectionist, ador fotografia, culoarea si expresivitatea. Un tip energic, prietenos si plin de viata sunt dornic sa cunosc lume, locuri si situatii noi.

La mine pasiunea pentru motociclete, motociclism este genetica. Bunic din partea mamei – motociclist si tata de asemenea.

Inca de mic imping la mobra, nu ca imi placea sa fac asta, dar nu pornea la pedala.

Din 2009 am intrat si eu in categoria motociclistilor cu permis. Am calarit cateva mobre, ajuns in punctul in care simt si ma obisnuiesc instant cu orice motocicleta.

Iubesc tot ce imi poate oferi o motocicleta, de la senzatia de adrenalina pana atunci cand te lasa la greu. Ador mersul extrem (polei, ninsoare, zapada, ploaie torentiala, noroi). Imi place sa ma murdaresc pe maini surubarind, curatand-o si spaland lantul. Inca de copil stateam cu chei si surubelnite in mana desfacand orice obiect demontabil.

Intrat in BlackHelmets am descoperit niste oameni deosebiti de la care am de invatat cate ceva si consider ca asa cum si eu am de invatat multe si altii au de invatat cel putin un lucru de la mine. Cu acest gen de oameni vreau sa imi petrec evadarile pe doua roti si nu numai.

Astept cu nerabdare cazarea la cort, mobra pazindu-ne pe amandoi si incalzirea la un foc de tabara care sa ne lumineze si incalzeasca sufletele tabacite de drum.

Galerie:

One comment

  • Visit site
    May 31, 2013 7:21 pmPosted 4 years ago
    Marian BlackHelmets

    Alo Edy?….frumoasa descriere

    Reply

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)