Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Subsemnatul

Aluna – iulie 2009: “O să mori!”

Circel – august 2009: “Coane… eu nu m-aș risca!”

R6ioter – martie 2010: “Te riști aiurea, treaba ta!”

Cineva – mai 2010: “De ce chinui asa motocicleta aia? Nu iți dai seama că ea este facută sa meargă pe asfalt, nu pe drumuri de pământ?”

Același Cineva – mai 2010: “Forjator penibil!”

R6ioter – iunie 2010: “Ești kamikaze!”

Anonim – iulie 2010: “Reisăr de oraș!”

8 comments

 • Visit site
  July 12, 2010 2:39 pmPosted 9 years ago
  Aschiuta

  Te inteleg.
  Am o singura rugaminte, care este generala, nu iti este special adresata tie. Daca esti cumva in oras, pe o strada/bulevard care tenteaza la viteza sau la starturi de la stop in cu motorul supraturat, sa te gandesti ca in locuintele pe care le poti cuprinde cu vederea si nu numai sunt si copii care dorm sau parinti care tocmai isi adorm copii, copii carora le piere somnul din cauza galagiei. Pe noi adultii nu ne mai punem la socoteala, noi “inghitim” orice, dar copii?
  Multumesc tuturor celor care merg pe un motor si care iau rugamintea de mai sus in seama.

  Reply
 • Visit site
  July 25, 2010 1:37 amPosted 9 years ago
  Alex

  Avand in vedere ca ai scris aici, pe blogul meu, o sa consider ca rugamintea mi-a fost adresata mie personal (pentru rugaminte publica se poate folosi cel mai bine forumul motociclism.ro).

  Motocicleta mea, asa cum se poate vedea si din pozele de pe blog, are toba de esapament stock, adica cea cu care a iesit din fabrica. Avand in vedere ca a fost fabricata in anul 2004, in Germania, aceasta toba este construita sa nu produca un zgomot mai mare de o anumita limita de decibeli, indiferent de turatie, tocmai pentru a nu polua fonic (norma UE). Aceasta limita sub care a fost fabricata corespunde si limitelor aflate in prezent in vigoare in legislatia romaneasca, si sub rigorile careia se face verificarea RAR. Ce inseamna acest lucru? Ca indiferent de cat de tare o turez, motocicleta mea nu va face niciodata un zgomot mai mare decat este permis si unei masini (fiindca la RAR nu exista diferenta intre limita de zgomot pentru masina sau pentru motocicleta).

  Si, ca o curiozitate, problemele de poluare fonica sunt create in aproape 90% din cazuri de scutere, si chiar am sa te rog sa urmaresti daca am dreptate sau nu. Si asta pentru ca unui scuter nu i se pune catalizator, nu i se pun elementi de reducere a zgomotului (dB Killer), fiindca nu au nevoie sa treaca de RAR nici fabricantul nu se streseaza. Urmareste de fiecare data cand ai ocazia scuterele versus motocicletele, si vezi care produc un zgomot mai mare. Mai ales seara, printre blocuri.

  Reply
 • Visit site
  August 9, 2010 9:17 pmPosted 9 years ago
  OveR

  am masina si fac zilnic naveta 60km. tot ce pot spune e ca ma feresc de motociclisti ca de dracu’, urasc cum apar de nicaieri, cum draci sa-i vezi in oglinzi daca ei circula la viteze supersonice si mai fac si slalomuri printre masini? doamne fereste sa ma trezesc cu un superman de-asta pe constiinta, numai de asta mi-e frica… oricum, motocicleta e mica, se intampla pur si simplu sa nu o vezi in oglinda, dar daca mai si zbori ca nebunu pe asfalt?

  chiar acum (ora 20.45) cativa motociclisti isi tureaza motoarele la mica distanta de blocul meu; dupa cum suna, e clar ca sitele de la esapamente sunt scoase; de cum se intuneca vor incepe sa le urle la maximum; iar trebe sa chem Politia…M-AM SATURAT! va doresc sa ajungeti terci sub roti de camioane grele!!!

  Reply
 • August 11, 2010 7:41 pmPosted 9 years ago
  kiki

  Super blog ai..am citit multe din povestile tale!tine-o tot asa si ai grija de viatza ta!
  ASFALT USCAT!ESTI UN NEBUN FRUMOS!

  Reply
 • Visit site
  August 19, 2010 10:21 amPosted 9 years ago
  rdx

  OveR :

  chiar acum (ora 20.45) cativa motociclisti isi tureaza motoarele la mica distanta de blocul meu; dupa cum suna, e clar ca sitele de la esapamente sunt scoase; de cum se intuneca vor incepe sa le urle la maximum; iar trebe sa chem Politia…M-AM SATURAT! va doresc sa ajungeti terci sub roti de camioane grele!!!

  cu ce te-ar ajuta ca prietenul meu sa ajunga sub un camion, ceea ce nu o sa se intimple, in ciuda dorintei tale? pe undeva, cred ca-ti meriti soarta. sper sa se tureze aia zi si noapte sub geamurile tale.

  Reply
 • August 22, 2010 11:25 amPosted 9 years ago
  kiki

  VREAU SA FAC O PARCARE NUMAI DE MOTOCICLETE INTRE BLOCURI!!!!E DIVIN ZGOMOTUL LOR!!!ASFALT USCAT TUTUROR MOTOCICLISTILOR!

  Reply
 • Visit site
  October 21, 2010 1:52 pmPosted 8 years ago
  Bogus

  HONDA :)))) ma mir ca inca mai merge ! Honda CBR Alt+F4! :))

  Reply
 • Visit site
  October 21, 2010 2:02 pmPosted 8 years ago
  Alex

  Bogus, jet cu trotineta ta de-aici :))

  Reply

Leave your comment

Your Name: (required)

E-Mail: (required)

Website: (not required)

Message: (required)