Preloader
Preloader

Calendarul Blackhelmets partea I

Pentru ca avem un an foarte incarcat in care ne-am hotarat sa facem foarte multe aventuri am incercat sa stabilim un calendar al evenimentelor majore astfel incat sa stim si noi cum ar trebui sa ne facem planurile de vara. Prin urmare pantru ca inca nu stim cum o sa evolueze vremea am decis ca in primele 6 luni sa facem excursii spontane, de durata mica (2-3 zile) pe care le vom anunta cu 1-2 saptamani inainte. Despre excursiile lungi o sa povestim cam prin luna aprilie in functie de ”zapada” cu care tot suntem amenintati la meteo (daca vrem sa stam cu cortul trebuie sa avem un minimum de confort termic). Asadar pentru celelalte evenimente despre care putem spune ca sunt „batute in cuie” situatia arata cam asa :

1 Februarie- Petrecere Primavaratica -Club Salamandra (din Grozavesti)

1 Martie – Sarbatorim Martisorul (doamnele si domnisoarele vor avea prioritate)
21 MArtie -Marsul moto BlackHelmets
26 Aprilie – Blackhelmets Open Season Party- Club Salamandra

16-17-18 Mai – Intrunire Blackhelmets -Petrecere Haiduceasca -Manesti jud. Dambovita (aceeasi locatie ca si anul trecut multe surprize placute in plus )

31 Mai- Petrecere cu scop caritabil -Club Salamandra

1 Iunie- Evenimentul Caritabil (detalii vor fi postate cu minim 1 luna inainte de eveniment).

Cam atat momentan. Vom reveni cu mai multe detalii, asteptam intrebari in cazul in care sunt si speram sa ne insotiti in cat mai multe aventuri, Familia BlackhelmetsDSC_5797

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top