Preloader
Preloader

BLACKHELMETS ROMANIA

[dcs_darkspliter]

Daca esti motociclist si iti plac drumurile lungi, statul la cort cu foc de tabara, esti dependent de aventura si adrenalina si mai ales vrei sa faci parte din familie, familia BlackHelmets, atunci te informam ca ne deschidem bratele pentru noi viitori membri. Te asteptam duminica 13.04.2014, ora 18:30, la BlackHelmets Bar la o bere si sa discutam cateva lucruri despre club si ce inseamna asta. BlackHelmets Bar se afla pe Aleea Capidava nr. 56-62, Bucuresti.

[dcs_darkspliter]

[dcs_one_third]

LOGO_FIGHT

BlackHelmets Fight Club

Blackhelmets Fight Club si-a inceput activitatea in decembrie 2013 iar deschiderea oficiala a avut loc in ianuarie 2014. In prezent la antrenamente participa 16 sportivi cu medie de varsta 25-30 ani. Antrenamentele difera mergand pe ideea de lupta complexa, cu procedee de lupta aplicabile in orice conditii, procedee de lupta cu arme albe, imobilizari, lupta impotriva a 2 adversari precum si lupta in conditii dificile de mediu si luminozitate.

BlackHelmets Fight Club urmareste sa cultive cateva capitole esentiale ale vietii personale: dezvoltarea fizica (o baza a unei vieti sanatoase), siguranta personala precum si sa imprime spiritul competitiei, al fair-play-ului, al camaraderiei, al dorintei de a-si atinge idealurile.

Proiectele Clubului Sportiv BlackHelmets, aflate in derulare, includ antrenamente specifice intr-o sala amenajata, organizarea de stagii de pregatire in aer liber, tabere de pregatire pe durata a mai multor zile, seminarii de promovare a alimentatiei corecte si a unui stil de viata sanatos.
[/dcs_one_third]

[dcs_one_third]

LOGO_BH

BlackHelmets Romania RC

BlackHelmets Romania RC si-a inceput activitatea in anul 2011. In prezent clubul are 18 membri activi si se afla in continua dezvoltare. In toata aceasta perioada BlackHelmets Romania RC s-a implicat activ in sustinerea si promovarea sigurantei motociclistilor in trafic.

In fiecare an BlackHelmets RC a organizat cate doua marsuri moto in Bucuresti.

Aceste manifestari au avut ca scop promovarea sigurantei rutiere si a respectului reciproc a tuturor participantilor la trafic, atragand atentia asupra numarului ridicat de accidente de circulatie care au avut ca victime motociclistii.

BlackHelmets Romania RC a organizat in 2013 si prima editie a intrunirii moto care are loc anual la Manesti, in apropierea orasului Targoviste, intrunire la care sunt invitati motociclisti din toata tara.

Anul acesta, a doua editie a intrunirii moto de la Manesti se va desfasura in perioada 16-18 mai.
[/dcs_one_third]

[dcs_one_third_last]

LOGO_AVANPOST

AVANPOST

AVANPOST este un proiect BlackHelmets care sustine sportul extrem si aventura.

Risc. Sport. Sport extrem. Pericol. Limita si dincolo de limita. Cort in loc de camera la hotel. Supravietuire in loc de servicii de 5 stele. Aventura. Efort. Competitie. Curaj si adrenalina. Actiune si rezultat, acestea sunt termenii care ne caracterizeaza.

Noi suntem cei carora nu ne place confortul. Pentru noi situatiile dificile sunt o provocare acceptata din start. Setati pe aventura si adrenalina, traim intens fiecare clipa.

Indiferent de sportul pe care il practici, alaturi de noi vei fi partas la toate aventurile pe care le traim.

Mereu invingatori!
[/dcs_one_third_last]

[dcs_darkspliter]

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top