Preloader
Preloader

BlackHelmets Night Shift 2 – Povestea continua

Dupa cum povesteam si data trecuta, in prima parte a Night Shift, iata-ne din nou pe strazi cu motoarele, de asta data si cu Andrei in echipa.

Referitor la accidentul evitat din video: Multumesc pe aceasta cale posesoarei de conserva, tzatze si par blond care facea dreapta in giratoriu de pe banda 3 direct peste Cosmin si motorul lui, ca a reusit totusi sa scurcircuiteze o sinapsa intre unicul neuron pe care il detinea si el insusi si sa puna frana la timp. Asta bineinteles doar in urma comenzilor vocale (“F***-** ****** ***** de ***** ********”) si cu ajutorul claxoanelor si a zgomotului de motor turat. Exceptia care confirma regula: inca se mai dau permise la Pitesti!

Related posts

6 thoughts on “BlackHelmets Night Shift 2 – Povestea continua

 1. Cosmin
  05/06/2011 at 11:46 pm - Reply

  Dude!!!! genial textul =))))))))) pe cat de scurt, pe atat de precis… esti o marmota veritabila =)))))))))

 2. Xtreme
  06/06/2011 at 4:08 am - Reply

  Stai flexat ca e plin in trafic de domnisoare din astea cu IQ invers proportional cu frumusetea pentru care nu exista asigurare, prioritate, oglinzi, pozitionare pe banda corecta. Fac accident din vina lor si scapa al dracului de repede de amenzi sau puncte fiindca politia e de obicei foarte sensibila la suferinta sexului frumos. In plus de asta sunt capabile de niste performante unice: pe una am vazut-o cum a ridicat masina pe doua roti la 45 de grade urcand peste un spatiu verde ingradit. Eu cred ca m-as fi chinuit de cateva ori pana sa imi reuseasca faza asta! In final grija mare ca e plin de proaste la volanul unor masini puternice… cand vezi una de-asta prin trafic mai bine pui frana si o lasi sa se duca, iei distanta ca e mai safe!

 3. aa
  06/06/2011 at 9:38 am - Reply

  dublu-like !! 😉

 4. Alex
  06/06/2011 at 1:08 pm - Reply

  Din pacate nu prea ai ce sa le faci decat sa stai cu ochii-n patru. In afara de faptul ca o durea in paispe de ceilalti din trafic, am uitat sa mentionez ca mai vorbea si la telefon.

 5. Xtreme
  06/06/2011 at 4:08 pm - Reply

  Ai fi putut si tu sa te agati asa din greseala de oglinda ca daca nu v-a vazut inseamna ca nu se uita in ea deci nu o foloseste si dupa aia spuneai: “Dar nu am vazut oglinda!”

 6. Alex
  06/06/2011 at 6:00 pm - Reply

  Sa stii ca e foarte posibil sa se intample data viitoare. Nu de alta dar e periculos sa mergi cu obiecte inutile pe conserva. Strica aerodinamica si e riscant ca te poti agata cu ele de diversi motociclisti pe care nu ii vezi ca nu te uiti in oglinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top