6

Noapte moto de septembrie

Dupa ce toata noaptea plouase ca de toamna, marunt si rece, dimineata soarele ne-a intampinat in parcarea unde ne-am intalnit pentru a pleca spre Valea Doftanei. Am pornit la drum 10 motoare si cateva masini, nerabdatori sa dam bice calutilor pregatit de drum.

Drumul scurt, pana la Campina, a fost fara probleme, prima oprire fiind la supermarket de unde ne-am aprovizionat cu mancare si bautura pentru o noapte lunga de petrecere.

15 14

La iesirea din Campina spre Valea Doftanei vremea s-a schimbat putin. Cativa kilometri i-am facut pe o ploaie rapida de care am trecut insa repede.

12 13

De indata ce am ajuns la lacul Paltinu am coborat motoarele in poiana si am inceput montarea corturilor, moment marcat de inca o ciudatenie a naturii: desi era soare, un nor stingher de deasupra noastra a inceput pentru cateva minute sa toarne cu grindina, fara nici o picatura de ploaie. Noi ne-am vazut insa inainte de treaba: montarea corturilor, lemne de foc de tabara si pentru pornirea gratarului si intampinarea celor care au ajuns dupa noi venind de la Ploiesti.

8 11 7 6 1

Dupa ce ne-am potolit foamea cu prima serie de mici si pui la gratar a inceput distractia cu gheata carbonica pe care o aveam pregatita pentru a tine bauturile la rece. Au mai venit cativa motociclisti si mai tarziu si-a facut aparitia si Prietenu’ :))

Spre seara am pus gand rau ceaunului cu pulpe de pui si ne-am strans in jurul focului cu un pahar de bautura in mana stand la povesti pana spre dimineata.

4 9 18 17 16

A doua zi am luat micul dejun cu hrana rece si carnaciori la gratar si am mai stat putin la taclale in jurul focului, parca nu ne venea sa plecam acasa. Speram sa avem parte de vreme buna si in octombrie si sa repetam cu succes inca o iesire de weekend la padure.

2 3

No related content found.

Click to share thisClick to share this