8

Atacam in Nord

In luna iunie, in intervalul 21-22-23 ne propunem sa dam gata cativa km prin tara. Si pentru ca tot va fi cald si frumos afara ne vom ocupa ne partea de nord a tarii pe un traseu superb, intre munti, dealuri, paduri, chei, rauri si lacuri. Cam multe cuvinte reprezentand forme de relief dar cam asta e peisajul.

Prin urmare pe data de 21.06.2013 la orele 07:30 ne vedem in parcarea de la Carrefour Baneasa unde ne bem cafeaua si apoi pe la 08:00-08:30 cel tarziu pornim motoarele sa plecam la drum.

Prima parte din traseu va fi pana la Frasin, 475km, drumul este foarte bun si ne vom deplasa cu lejeritate deci numarul nu trebuie sa va sperie. La Frasin ne asteapta o poienita in padure, pe malul unui paraias unde vom campa (am mai dormit de doua ori in acelasi loc si garantez ca e superb).

A doua zi ne trezim, bem cafeaua si mancam astfel incat la 12:00 sa fim gata pentru a doua portiune de traseu, de 426km. Partea asta de traseu consta in serpentine, chei, trecem pe langa lacul Izvorul Muntelui ca in final sa campam pe malul Lacului Rosu.

Gratar, foc de tabara, voie buna si betie pana in miez de noapte, iar in a 3-a zi vom face ultima parte de traseu de 348km reprezentand drumul spre casa.

Costul total al excursiei se ridica la maxim 550lei, insumand benzina si banii pentru mancare, pentru un motor si 2 persoane.

Luate separat benzina se ridica la un 400-450 lei si 50 lei persoana banii de mancare (pentru cei care vor sa puna la comun asa cum am facut si anul trecut. Cei care nu doresc nicio problema. Banii ii voi strange eu in dimineata excursiei, pe baza de lista, ii voi justifica la final in baza bonurilor, iar cumparaturile le vom face din cel mai apropiat oras de locul de campare ca sa nu ne caram cu ele prin tara.

Camparea se va face la cort.

Viteza de deplasare 70-140km/h in functie de tipul si zona de drum.

Va asteptam.

asalt in nord asalt in nord 1asalt in nord2  asalt in nord 3

No related content found.

Click to share thisClick to share this