7

BlackHelmets pentru copii

Pentru ca suntem in luna Decembrie, luna cadourilor, iar noi am depasit un pic varsta la care plini de emotie ne cautam in ghete sa gasim bomboanele de la Mos Nicolae, ne-am decis sa plecam un pic prin tara si sa aducem un zambet in plus copiilor. Am ales Scoala Manesti din Jud. Dambovita si dupa ce ne-am documentat si am discutat ce si cum vom face ne-am pus pe treaba.

Membrii Blackhelmets s-au alergat cu carucioarele prin supermarket, au numarat bomboane si dulciuri, le-au impachetat in pungute din plastic si au stat pana tarziu dupa miezul noptii cu pregatirile pentru ca fiecare zambet pe care urma sa il primim sa fie din suflet.

 

A venit si ziua de 7 Decembrie, o zi intarziere fata de cea in care Mosul punea dulciurile in ghete, dar cred ca ne-a fost scuzata intarzierea tinand cont ca trebuia sa ii pacalim pe sefii nostri sa ne acorde cateva ore libere…

Am pornit la drum, din pacate am plecat cu masinile pentru ca era destul de racoare dimineata si auzisem niste zvonuri ca este un pic de zapada pe acolo prin zona, asa ca am decis sa nu riscam, plus ca nu puteam sa transportam toate cadourile in rucsaci.

Drumul a fost linistit, iar pe la 10:30 cand am ajuns la destinatie ne cam ofticam ca nu am incalecat pe motoare, deja se incalzise afara iar din zapada se mai vedeau doar cateva petice pe ici pe colo. Astia de la meteo sunt mincinosi nu gluma.

In fine, am fost primiti cu bratele deschise atat de profesori cat si de elevi, carora, dupa ce le-am tinut un discurs cu privire la faptul ca trebuie sa invete si mai ales sa devina motociclisti, le-am facut mica noastra surpriza… ce placuta e senzatia cand ii vezi cum se bucura din toata inima, cand reusesti sa provoci un zambet sincer de bucurie!

  

  

  

  

Dupa ce am facut o sedinta foto cu mai multe clase si elevi am primit cadou un tablou realizat de elevii clasei a-VIII-a reprezentand o motocicleta, o mica opera de arta as putea spune, ceva deosebit. Multumim!!!

  

Apoi ne-am indreptat atentia si spre cadrele didactice care ne sorbeau din priviri, ne-au primit cu prajiturele proaspat facute, cafea calda si suc iar noi am avut o mica surpriza si pentru acestea.

  

 

Ca si concluzie a iesit minunat. Am reusit sa aducem un zambet de bucurie si poate… sa provocam transformarea copiilor de azi in motociclistii de maine.

Toate pozele pot fi vazute aici: https://plus.google.com/photos/105759122592977305883/albums/5820400544108949713?authkey=CIPSreCQkrPJOg

No related content found.

Click to share thisClick to share this