2

Gratar de octombrie

Cei de la meteo ne-au speriat putin cu prognoza pentru weekend-ul asta. Planificasem gratar la Dunare dar norii pareau ca sunt impotriva noastra. Dimineata incepuse cu o ploaie mocaneasca de toamna dar asta nu a schimbat cu nimic situatia. Ne-am intalnit cu totii la Mol-ul de la intrarea pe A2 avand ca destinatie malul Dunarii, in apropiere de Calarasi.

Pe drum a plouat cu exceptia momentelor in care ne opream pentru o tigara sau pentru regrupare. Am alergat calutii pana in Calarasi de unde am facut cumparaturile pentru gratar si bautura care urma sa ne stinga setea, mai ales ca in aceasta seara il sarbatoream pe Boby.

Iesim din Calarasi si… surpriza. Locul pe care il stiam numai bun pentru campare era acum ocupat de o constructie industriala. Cu Google Maps si imaginile din satelit am descoperit o alta zona, in prelungirea drumului care duce la bac, o padurice pe malul Dunarii numai buna sa adaposteasca corturile noastre.

Ploaia se oprise dar nu eram siguri pentru cat timp asa ca prioritatea unu a fost montarea corturilor. Am pus si o prelata prinsa de 3 copaci, sub care sa ne adapostim daca ar fi inceput sa ploua mai puternic. Vremea nu mai avea cum sa ne surprinda, eram pregatiti pentru orice situatie.

Am scos bunatatile din portbagajul masinilor si am declansat ospatul odata cu caderea serii. I-am cantat “multi ani traiasca” lui Boby de s-a auzit pana la bulgari si apoi ne-am tolanit la focul de tabara cu paharul in mana, la discutii despre motoare si pataniile noastre pe doua roti.

Dimineata a venit prea repede pentru unii si incercam sa intarziem cat mai mult momentul in care aveam sa strangem corturile si sa ne facem bagajul.

Ultima iesire pe 2012? Sau…?

No related content found.

Click to share thisClick to share this