4

Marsul motociclistilor - 28 Aprilie 2012

Sambata 28 aprilie 2012 a avut loc marsul motociclistilor din Bucuresti, eveniment care a avut ca scop comemorarea prietenilor motociclisti care si-au pierdut viata in accidente rutiere precum si tragerea unui semnal de alarma legat de numarul mare de accidente rutiere in care au fost implicati motociclistii.

Statisticile arata ca o mare parte din aceste accidente s-au produs din vina soferilor care nu s-au asigurat la efectuarea manevrelor sau nu au acordat prioritate atunci cand era cazul.

Marsul organizat de Alex BlackHelmets si Florin BlackHelmets a promovat siguranta rutiera si respectul reciproc in trafic, atragand atentia asupra riscurilor la care sunt supusi motociclistii.

La ora 12:00, la Arcul de Triumf si la Piata Victoriei mai multi motociclisti au impartit soferilor flyerele campaniei. Cateva minute mai tarziu, cei peste 200 de motociclisti veniti la Fantana Miorita au plecat in coloana spre Piata Alba Iulia, traversand Bucurestiul pe la Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Stefan cel Mare si Piata Muncii.

 

Posturile de televiziune au transmis in direct evenimentul si au prezentat in jurnalele de stiri manifestatia noastra.


Multumim motociclistilor din Bucuresti si celor din tara care au venit special pentru a participa la aceasta manifestatie. Cu acest mars am reusit impreuna sa transmitem mesajul nostru pentru cei din trafic: Atentie, soferi! MOTOCICLISTII exista in trafic!

No related content found.

Click to share thisClick to share this