2

Atentie Soferi! SI MOTOCICLISTII EXISTA IN TRAFIC!

MOTOCICLISTII EXISTA! SI EI SUNT PARTICIPANTI LA TRAFIC!

Propunem ca in data de 28-04-2012 sa ne strangem in numar cat mai mare in parcarea de la Fantana Miorita iar la ora 12:00 sa pornim la o plimbare domoala pe bulevardele din Bucuresti pe traseul Piata Presei – Piata Victoriei – Romana – Universitate – Piata Constitutiei – Piata Alba-Iulia – Piata Muncii – Iancului – Stefan cel Mare si iarasi Victoriei. De aici cei care nu au alt program putem sa mergem la un suc la o terasa din regie sau alt bar din zona pe care o sa il alegem in functie de cati participanti vor veni.

Practic o sa fie un mars de comemorare al fratilor motociclisti decedati in urma accidentelor rutiere in care au fost implicati precum si o campanie de prevenire a accidentelor rutiere in care sunt implicati motociclisti si nu numai.
Ne vom deplasa cu viteza redusa 30-40 de km astfel incat sa ne facem vazuti si auziti fara sa deranjam prea mult traficul.

Dupa defilare ne putem regrupa si cei care mergem spre Vama-Veche pentru petrecerea de 1 Mai sa pornim impreuna la drum, asa vom reusi sa atragem atentia asupra noastra si pe drum.

No related content found.

Click to share thisClick to share this