5

BlackHelmets Spirit de Echipa

Cu putin timp in urma am participat la Campionatul European de Unifight care s-a tinut in Rusia. Toti erau neincrezatori in sansa de reusita, in posibilitatea de a aduce acasa o medalie asa ca nu am avut parte de sponsorizare. Am strans un pic din buzunar si am reusit cu ajutorul parintilor si BlackHelmets sa fac rost de suma necesara pentru transport/cazare si participare. Rezultatul Locul 3 la FullContact si Locul 3 la LightContact. La premiere am urcat pe podium cu Drapelul pe umeri, mandru ca sunt roman si ca am reusit sa ajung pana acolo.

In perioada 1-5 noiembrie 2011 am fost selectat si invitat sa particip la Campionatul Mondial de Unifight care a avut loc la Moscova (Rusia). Iarasi am incercat sa gasesc sponsori si sustinere insa este tot am primit doar raspunsuri negative… Dezamagitor…

Am facut un calcul la cat ar costa deplasarea si care erau sansele sa reusesc sa mai aduc o medalie in tara… eram destul de dezamagit de situatia in care ma aflam… de data asta nu mai aveam nici un fel de resursa financiara pe care sa ma bazez insa prietenii mi-au fost alaturi si m-au sustinut.

The Cut Beauty Corner si BlackHelmets m-au sponsorizat reusind sa imi asigure bugetul pentru participare asa ca si de data asta am plecat la drum inarmat cu speranta si sperand ca nu ii voi dezamagi.

Am facut economie pana si la biletul de tren, am plecat cu “nasul” pana la Moscova si inapoi, am petrecut o noapte in gara din Moscova dar am reusit sa ii fac mandri de mine… am luat Locul 3 la Campionatul Mondial de Unifight Full Contact, iar lucrul cel mai important e ca am urcat pe podium cu numele lor pe tricou si in suflet. Multumesc BlackHelmets si The Cut Beauty Corner, prieteni adevarati… o echipa adevarata… Victoria va apartine (cupa si medalia o sa le pastrez eu totusi ca sa am mai multa grija de ele :P )

No related content found.

Click to share thisClick to share this