10

Riding and flying - VIDEO

24 aprilie, am iesit de la munca la 8 dimineata si am plecat in graba spre casa, ma asteapta o zi plina. Desi sunt foarte obosit sunt hotarat ca Pastele asta sa il fac memorabil pentru mine si … impreuna cu Alex si Andu, doi satanisti ca si mine ne echipam de plecare. Destinatia Targoviste.

Pe drum gasim un pic aglomerat dar reusim sa ne strecuram printre sutele de masini care se indreapta, ca si noi, spre ceva spatii verzi sa faca un gratar si sa se bucure de vremea frumoasa de afara.

Reusim sa ajungem la ai mei parinti acasa unde, dupa un gratar si cateva ore de discutii si petrecere ne hotaram sa ne indreptam spre mausoleul de la Mateias, situat pe culoarul Rucar-Bran, o zona extrem de frumoasa ce marcheaza inceputul unui drum cu serpentine si asfalt ”curat”, fara gropi, dar nu pentru el am venit astazi aici, ci pentru o lansare cu parapanta. Ne parcam la baza dealului, eu ma echipez si pornesc spre varf, usor, la pas.

Ce pot sa zic, drumul de urcare era foarte greu dar ma consola gandul ca nu o sa il parcurg si la coborare.Cu greu am reusit sa trec de tufisurile si maracinii uscati, bolovanii si craterele aparute in urma exploatarii carierei de piatra efectuata de nu stiu ce firma sau firme. Am ajuns sus, dupa cateva discutii cu paznicii carierei reusesc sa ma desfasor intr-o zona cam incomoda pentru ce aveam eu de gand sa fac dar ma zis sa incerc totusi. Imi desfac aripa si astept briza potrivita ca sa ma inalt spre albastrul senin al cerului. Restul nu va mai spun dar sper ca video-ul postat sa va ofere o imagine destul de clara a unei duminici perfecte, pe care am incheiat-o , de asemenea , cu un gratar si multa voie buna

 

 

No related content found.

Click to share thisClick to share this