62

BlackHelmets Night Shift - VIDEO

Daca inchizi ochii si asculti cu atentie incepi sa prinzi sunetul de fond al orasului seara. Aglomeratia celor care se intorc acasa s-a dus, vantul abia daca adie, este cald si ai de ales: ai putea sa petreci o seara linistita in familie, cu iubita sau cu prietenii in fata televizorului la un film, sau ai putea sa te urci pe motor si sa iesi la plimbare pe strazile din ce in ce mai libere. Doar imaginea primei optiuni ma motiveaza si mai mult sa o aleg pe a doua, asa ca ma echipez, imi iau manusile si casca, incalec motorul si plec usor ocolind cat mai silentios, in ture mici, blocul. Mi-e greu sa explic cunoscutilor de ce prefer sa ma dau cu motorul in loc sa socializez cu ei la o bere, asa ca incerc sa-mi fac cat mai putin simtita evadarea.

1

Mergem in grup, gandim la fel si nu avem nevoie sa ne pregatim plecarea sincronizata de la stop, totul decurge firesc, de la sine. Simtim la fel viteza, vantul care suiera pe langa casca si placerea de a pilota. Decizii luate fulgerator conduc calutii de otel printre masinile de pe bulevard, Taiem orasul si la iesire simtim balanta: de-o parte civilizatia, cu oameni care se inchid singuri in casele lor iar de cealalta parte libertatea, semnul pe care scrie Bucuresti taiat cu rosu.

5

Facem o pauza sa fumam si sa ne ducem cu gandul la calatoriile pe care le vom face anul acesta. Discutam de motoare apoi dupa un timp ascultam linistea sparta doar de pocnetul tobelor care se racesc. Nu avem stare asa ca ne urcam din nou in sei si tragem de gaz. Noaptea abia a inceput.

No related content found.

Click to share thisClick to share this