5

Craciun Fericit tuturor!

Ziceam eu ceva de primavara si alte alea acum cateva zile, dar se pare ca cineva de la meteo a baut apa de la pesti si a bagat din nou ninsoare la orizont. Asa ca, ne bucuram ca avem din nou zapada, fiindca ne-am invatat sa mergem cu motoarele prin cacatul asta alb de pe jos si pe gheata si in plus, ne pregatim de Craciun! Reluam actiunea cu Mosociclistii (ca asa-i frumos) scotandu-i din minti pe copiii care au invatat (gresit) ca mosul vine doar odata pe an.

Mobrele noastre deja nu mai vor sa porneasca daca temperatura e peste zero grade, antigelul a devenit aliment preferat iar ventilatoarele de pe radiator si-au pierdut sensul asa ca le-am decuplat deja de la instalatia electrica. In curand vom publica si un tutorial pe tema “cum sa-ti modifici motocicleta pentru clima din Romania”.

Si ca sa fim in spiritul Sarbatorilor de Craciun sa inlocuim metalele de pe mp3 playere cu colinde, sa transmitem tuturor conservarilor: “Si noi pe voi!” (va iubim, evident!) si sa pregatim listele cu cadouri, ca asa e frumos.

Un Craciun Fericit tuturor!

No related content found.

Click to share thisClick to share this