10

In sfarsit a venit primavara!!!

Motoarele asteapta cuminti sa porneasca la drum. E seara si meteoromania.ro ne arata ca sunt 8 grade celsius, ceea ce inseamna ca a venit primavara, iar vremea tine cu noi, putem iesi la plimbare linistiti.

Pornim la drum prin Bucuresti, e seara si observ privirea ciudata a soferilor pe care ii depasim in trafic. Sau poate ca mi se pare mie, din cauza geamurilor aburite de la masini.

La Foisorul de foc, desi cauciucurile sunt fierbinti la cele 10 grade de afara, facem cateva drifturi de toata frumusetea printre masini. Ne plimbam mai departe pe Mihai Eminescu si intram pe stradute. Eu personal nu pot sa-mi explic cum se face ca la 10 grade celsius asfaltul este inca acoperit cu un strat gros de gheata. Hmmm… ceva e in neregula.

Vizitam un coleg motociclist care ar fi venit cu noi daca nu ar fi fost de serviciu si ne racorim cu ice cold Coca Cola, apoi pornim din nou la plimbare prin Bucuresti. Din pacate, desi este cald, nu intalnim nici un motociclist pe drum.

Pana la urma, vazand ca nu avem cu cine sa ne jucam, ne intoarcem la baza pentru alimentare cu un pahar de vin.

A venit primavara! vremea.kappa.ro arata 14 grade!!! Inceput fericit de sezon tuturor!

__________________________________________

Completare la articol, a doua zi:

Cred ca este cazul, in urma comentariilor primite pe facebook si pe messenger, sa fac unele mici precizari:

– stiam foarte clar ca temperatura avea valori pe minus. Faptul ca am scris articolul “facandu-ma” ca am citit gresit temperatura de pe site-uri, faptul ca am zis de 10 grade in loc de minus 10 grade si de “cauciucurile fierbinti” a fost pentru a sublinia ca prefer sa ma amagesc cum ca ar fi cald, atunci cand primavara se lasa asteptata.

– articolul nu e facut ironic la adresa conservarilor, nici a pilotilor de motocicleta cuminti care nu servesc experiente moto extreme (desi unii se pare ca se simt vinovati desi nu este cazul si considera articolul o ocazie unica de a poza in victima). Este ironic la adresa unei situatii: faptul ca vreau sa ma dau cu motorul dar vremea nu tine cu noi.

No related content found.

Click to share thisClick to share this