Preloader
Preloader

16-18 MAI – Intrunire moto Blackhelmets

In perioada 16-18 Mai 2014 in localitatea Manesti, jud. Dambovita se va desfasura Editia aII-a a Intrunirii moto organizata de Clubul Blackhelmets.

Asadar va invitam sa participati cu mic cu mare la un eveniment ce se va desfasura intr-un cadru superb, intr-o poiana inconjurata de dealuri impadurite, dealuri ce constituie o provovare certa pentru pasionatii de enduro.

Cei care au participat si anul trecut stiu deja ca va asteptam cu un foc de tabara pe masura, muzica buna, concursuri, premii, bere, vin, vodka si un gratar incins.

Intrarea este libera, iar camparea, parcarea moto, focul de tabara sunt asigurate de catre Clubul Blackhelmets.

5

Ca si rute de acces sunt 2, in functie de directia din care se vine, astfel: venind din partea de sud, dinspre Targoviste mentineti drumul 72A marcat cu rosu pe harta (Targoviste-Campulung Arges) pana ajungeti la o intersectie in dreptul unei troite aflata pe partea stanga a drumului la aproximativ 10 km de oras (din Targoviste spre Campulung a 2-a intersectie cu drum principal, asfaltat, practic imposibil de ratat). Aici faceti stanga si continuati deplasarea trecand prin localitatea Ungureni si apoi odata cu trecerea peste raul Dambovita (singurul pod peste apa pe care il traversati) intrati in localitatea Manesti. Pe partea dreapta se afla Primaria Manesti si nu prima intersectie dupa primarie ci la a 2-a intersectie faceti stanga pe langa Scoala Manesti. De aici tineti drumul drept pana ne gasiti pe noi. Este vorba de un drum de aprox 4 km, pe un drum de pamant foarte bine batatorit, deci nu veti avea probleme nici daca va ploua.

A doua varianta de acces, in cazul in care veniti din nord din directia Campulung -Arges spre Targoviste, la aproximativ 42 de km de Campulung-Arges, dupa ce iesiti din localitatea Gheboieni va fi prima intersectie cu drum asfaltat, unde veti face dreapta. este vorba de aceeasi intersectie descrisa mai sus, cea cu troita. Aici faceti dreapta si continuati deplasarea trecand prin localitatea Ungureni si apoi odata cu trecerea peste raul Dambovita (singurul pod peste apa pe care il traversati) intrati in localitatea Manesti. Pe partea dreapta se afla Primaria Manesti si nu prima intersectie dupa primarie ci la a 2-a intersectie faceti stanga pe langa Scoala Manesti. De aici tineti drumul drept pana ne gasiti pe noi.

Ne vom ocupa si cu marcarea drumului cu sageti pe partea carosabila in intersectiile in care trebuie sa faceti stanga sau dreapta si cu panouri indicatoare, pentru o mai buna vizibilitate.

Coordonatele GPS sunt 44.964145 cu 25.2681.

Pentru mai multe informatii: 0740.017.998-Florin, 0744.356.169-Alex

Related posts

One thought on “16-18 MAI – Intrunire moto Blackhelmets

  1. […] Multumim tuturor participantilor pentru ca au fost alaturi de noi si impreuna am reusit sa transmitem inca o data mesajul nostru! Va asteptam si la Intrunirea Moto BlackHelmets care va avea loc la Manesti in perioada 16-18 Mai 2014! Pentru mai multe informatii accesati http://www.blackhelmets.ro/2014/02/17/16-18-mai-intrunire-moto-blackhelmets/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top