Preloader
Preloader

1 Decembrie 2010 – sezonul moto continua

M-a trezit telefonul, era Florin care ma chema la joaca, afara, cu motoarele. Din apartament, vremea parea destul de ok: ploaie usoara si nori pe cer. Deja stabilisem o destinatie rapida, Oltenita, sa dam o fuga si sa ne intoarcem pana dupa-amiaza. Cand am coborat insa la motor, mi-am dat seama ca iarna nu-i ca vara: lapovita, frig de-ti inghetau aburii de la respiratie pe cagula si gheata, si pe motor si pe jos.

Cebe mai avea un pic si arata ca un pom de Craciun:

Cebe doarme acoperit de gheata
Un motiv in plus sa-mi pun oglinzi incalzite 🙂
Inghetat
Incep sa curat motorul de gheata, manusile sunt deja ude si au inceput sa-mi inghete pe degete

Pana am terminat de fumat o tigara, a venit si Florin la mine in Berceni si am inceput impreuna sa curatam temeinic motoarele de gheata. Am stat destul de mult sa incalzim cum trebuie motoarele si ne-am hotarat sa ramanem in oras: lapovita era din ce in ce mai puternica iar pe jos alunecai pe asfaltul ud care incepuse sa inghete.

Cu camera pornita am iesit la plimbare. Din pacate lapovita a inghetat pe obiectivul camerei si la un moment dat nu se mai vede mare lucru. La Universitate in intersectie, opriti la stop, am vazut ca si eu si Florin eram acoperiti de gheata. Vizierele devenisera complet inutile iar pe jos poleiul incepea sa isi faca aparitia incet, dar sigur. La Sala Palatului am prins patinoar pe intreaga lungime a bulevardului, cred ca asta a fost cel mai dificil moment din traseul de astazi.

Dupa ce ne-am plimbat prin centru si am testat eficienta franelor la temperatura negativa si a aderentei inexistente a cauciucurilor pe polei, ne-am hotarat sa lasam motoarele la Florin in garaj la caldura pana maine sau poimaine cand nu o sa mai fie polei pe jos.

Ne-am intors la Florin cu autobuzul, echipati cu castile pe cap, de frig. Ne-am incalzit cu o (sticla de) tuica fiarta si am continuat seara de vodka uitandu-ne la filmarile de astazi si incercand sa ghicim ce filmase camera prin obiectivul acoperit de gheata.

A fost greu, dar sezonul inca nu s-a incheiat! m/

Mai multe poze pe https://www.castilenegre.com

Related posts

8 thoughts on “1 Decembrie 2010 – sezonul moto continua

 1. […] 1 Decembrie 2010 – sezonul moto continua Thu Dec 02, 2010 15:05 pm M-a trezit telefonul, era Florin care ma chema la joaca, afara, cu motoarele. Din apartament, vremea parea destul de ok: ploaie usoara si nori pe cer. Deja stabilisem o destinatie rapida, Oltenita, sa dam o fuga si sa ne intoarcem pana dupa-amiaza. Cand am coborat insa la motor, mi-am dat seama ca iarna nu-i ca […]

 2. asta nu mai e motociclism, e sport extrem…

 3. giz… sa nu imi spui ca mai meregi cu motorul….

 4. adrenalina la maxim nu? 🙂

 5. BAAAAA! n-ai bagat-o la iernat? te dai cu ea pe gheata? man! te declar in mod oficial cel mai nebun om pe care l-am cunoscut! bro! ai grija frate ca nu are sens sa iti rupi oasele degeaba!

 6. Pe polei cu motocicleta? Is this some kind of death wish?

 7. Alex..mai lasa mandriile astea de “motosicli forever” si mergi si tu cu motorul cand sunt conditii normale…sau macar nu atat de anormale…

 8. uzunu
  10/12/2010 at 1:53 pm - Reply

  Mda, anul trecut am facut si eu un stunt d’asta. Nu stiu exact ce era pe jos ca actiunea se petrecea pe noapte, insa m-am oprit de la 50km/h la o trecere de pietoni in ~100 de metri, cu ABSu’ pulsand ca nebunu’. N-as mai face-o acum 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADRESĂ

București

TELEFON

0785-877-346

EMAIL US
blackhelmetsrc@gmail.com
Copyright © 2019 BlackHelmets. All Rights Reserved.
To top